Op naar de 250

Ondertussen raken we steeds meer bedreven in het geocachen. We leren er elke dag wat meer bij. En we krijgen steeds meer handigheid in het zoeken van de caches. Ons doel voor 2013 was de 250 caches bereiken. Nou daar zijn we al bijna, dus dat komt goed!

Toch zijn we vooral nog bezig met multicaches en traditionals. We hebben al mistery’s opgelost, maar er zijn er ook heel wat waar we niet uitkomen. En sommige co’s willen wel wat helpen, maar sommige ook niet, dus dat zullen wel ongedane caches blijven tenzij we het licht zien πŸ˜€

We hebben ook de challenge caches ontdekt. We hebben er nu 1 opgelost en willen binnenkort er nog 1 gaan doen. Hier gaan we nog een aparte pagina voor aanmaken.

Zo is er sinds vandaag ook een pagina van ons eremetaal πŸ™‚ Ondanks dat de strijd in Hoogeveen om het podium vrij heftig isΒ  (tsjonge wat is iedereen snel), hebben we toch 4x zilver gehaald. Nu wordt het toch ook een keertje tijd voor goud, vinden jullie ook niet?! πŸ˜€

Fijn (cache)weekend!

 


Posted in Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *